جشنواره غذاهای سنتی در باینگان برگزار شد

اولین جشنواره غذاهای سنتی با اهتمام  اداره میراث فرهنگی شهرستان پاوه، گروه نیک اندیشان باینگان، شورای اسلامی و شهرداری شهر در پارک تفریحی شیوسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گروه نیک اندیشان باینگان به مناسبت هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه، با همکاری اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان پاوه، شورای اسلامی شهر وشهرداری باینگان روز پنج شنبه در پارک شویسر باینگان با همت بانوان هنرمند و جوانان ارزشمند باینگان جشنواره غذاهای سنتی را برگزار کردند.
این برنامه با حضور مهندس شیخ ویسی مدیر کل اداره منابع طبیعی استان کرمانشاه، پروانه  حیدری معاون مصنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان و هادی شریفی رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان پاوه ،تعدادی از اعضای شورای اداری شهرستان پاوه جمع زیادی از مسئولین و شهروندان باینگان برگزار شد.
در این جشنواره غذاهایی که قدمت چند صد ساله داشته و ریشه در فرهنگ، آداب و رسوم مردم منطقه دارد، همچنین محصولات ارگانیک دوغ، کره و کشک باینگان توسط بانوان باینگانی عرضه و در لابلای آن با موسیقی سنتی شمشال، هوره و خواندن آهنگهای سنتی از میهمانان و گردشگران پذیرایی به عمل آمد.
در پایان برنامه از بانوانی که در جشنواره شرکت نموده بودند تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

کد خبر 1395030122